Bed & breakfast Kelpiebrink NL > Wat verwachten wij

Wat verwachten wij van onze gasten

We proberen onze gasten een gezellig onderkomen te bieden binnen onze Bed and Breakfast. Bij goed weer kunt u ook buiten zitten en bij het boeken van een arrangement zijn er diverse trainingsmogelijkheden.De B&B is behoorlijk uitgerust, diverse TV's, DVD's, boeken en gezelschapsspelen zijn aanwezig.

tl_files/Bed_and_Breakfast/Diversen/DSC_0013.JPG

Onze faciliteiten zijn echter primair die van een Bed and Breakfast. Dat houdt in dat wij geen dagrecreatie verzorgen en wij verwachten dan ook dat onze gasten zich tussen 10.30 en 16.00 uur elders amuseren, buiten de eventuele afspraken met betrekking tot training om. Wilt u ook gedurende deze uren liever genieten van de rust en de ruimte van onze B&B dan kan dat, na overleg, ook. Houd u er echter wel rekening mee dat wij in deze uren ook veelal onze honden trainen en het dan minder rustig is dan in de avonduren.
Voor de rokers onder u: binnen mag nergens gerookt worden.

tl_files/Bed_and_Breakfast/Diversen/DSC_0010.JPG

Goed opgevoede honden zijn altijd welkom.
Er zijn echter wel een aantal spelregels, hoe vervelend dit ook klinkt. De honden mogen niet op de bedden en banken komen. De douche is voor u bedoeld en niet om de hond af te spoelen. Als u een paar oude handdoeken meeneemt kunt u uw hond(en), bij slecht weer, afdoen.
Verder moeten de honden bij ons op het erf aangelijnd zijn en mogen ze niet alleen in de B&B achtergelaten worden. De ervaring heeft geleerd dat een hond zich thuis anders kan gedragen dan op den vreemde. Als uw teef loops is en lekt zouden wij het op prijs stellen als u haar een broekje om doet.
Het is niet de bedoeling dat andere gasten hinder van de hond ondervinden. We adviseren een bench mee te nemen.

Er zijn diverse hondenlosloopgebieden in de buurt waar u heerlijke wandelingen kunt maken:
Chaam (11 km)
Dorst (25 km)
Breda, Mastbos (24 km)
Ulvenhout (16 km)
Dongen (25 km)
Verder is er veel natuur waar u kunt wandelen hoewel dat officieel geen losloopgebieden zijn.

tl_files/Bed_and_Breakfast/Diversen/DSC_0536.JPG

Bent u sterk op uw privacy gesteld en wilt u de woonkamer en keuken niet graag met vreemden delen dan raden wij u aan de B&B als studio te huren. Zeker als u meerdere honden heeft een aanrader!
Ook als u veel ruimte nodig heeft is dit een optie. U bent, na afspraak,  ook welkom om eerst eens een kijkje te komen nemen voordat u boekt.

tl_files/Bed_and_Breakfast/Diversen/DSC_0469.JPG